URBAN CONSULT

Urban Consult este o companie specializata in consultanta in domeniul investitiilor, dezvoltare de proiecte, proiectare si executie in domeniul constructiilor in Romania.
Compania este structurata pe departamente, fiecare departament avand in componenta specialisti care se ocupa in detaliu de fiecare etapa a proiectelor.

DEPARTAMENTUL DE PROIECTARE are in componenta o echipa de arhitecti si proiectanti cu vasta experienta care ofera multiple solutii pentru realizarea obiectivului dorit de client.

DEPARTAMENTUL AVIZARI se ocupa de obtinerea autorizatiilor si vizelor precum si de documentatiile necesare obtinerii acestora:
- Masurari topografice;
- Intocmire documentatie si obtinere Certificat de Urbanism
- Intocmire si avizare PUD;
- Intocmire studiu de impact asupra mediului;
- Intocmire studiu de impact asupra sanatatii;
- Intocmire documentatie si obtinere autorizatiei de functionare;
- Intocmire documentatie pentru Autorizatie de Construire si obtinerea
DEPARTAMENT MANAGEMENT DE PROIECT are ca obiectiv urmarirea tuturor fazelor proiectelor, de la preluare pana la finalizarea acestora.
DEPARTAMENTUL CONSULTANTA ofera consultanta in domeniul identificarii, cumpararii sau asocierii/concesiunii locatiilor si in domeniul legislativ privind investitiile in Romania .
In vederea deservirii clientilor intr-un mod profesional si eficient, Urban Consult colaboreaza cu firme internationale de consultanta, constructii si investitii precum si cu firme de arhitectura si enginearing romanesti. Competitivitatea, profesionalismul si seriozitatea companiei Urban Consult au creat imaginea si au adus consacrarea in domeniu.