URBAN ELECTRIC

Infiintata in anul 2000 in Ploiesti compania Urban Electric acopera o arie vasta in domeniul autreprizei generale de lucrari electrice pentru constructii civile si industriale.
Compania dispune de personal calificat, structurat pe departamente, fiecare indeplinind sarcinile corespunzatoare pentru fiecare etapa a proiectelor in desfasurare.

DEPARTAMENTUL PROIECTARE are in componenta ingineri proiectanti si arhitecti cu experienta care preiau proiecte in faza de conceptie , oferind clientilor cele mai bune solutii pentru dezvoltare in comformitate cu normele legislatiei romanesti in vigoare.

DEPARTAMENTUL ELECTRIC are in componenta ingineri (sefi santier), maistrii, sefi echipa si electricieni care se ocupa de fazele de executie ale poiectelor respectand sistemul de management al calitatii ISO 9001 : 2000

DEPARTAMENTUL APROVIZIONARE are ca scop mentinerea standardelor ridicate ale companiei in folosirea echipamentelor si materialelor cele mai performante si de cea mai buna calitate pentru satisfacerea dorintelor clientilor.

DEPARTAMENTUL OFERTE-CONTRACTARE are in componenta o echipa de specialisti in pregatirea, planificarea, ofertarea, contractarea, derularea si controlul calitatii lucrarilor in vederea indeplinirii cerintelor clientilor.

De asemenea, pentru buna desfasurare a lucrarilor, compania dispune de un specialist autorizat de Ministerul Lucrarilor Publice si Teritoriale.Rezultatele activitatii companiei Urban Electric pot fi remarcate intr-o serie de sedii ale unor institutii aparute in peisajul economiei romanesti. Compania a achizitionat pachete software pentru dezvoltare proiecte ( Project Management ) si management pentru structurarea si imbunatarirea serviciilor implementate de Compania Total Soft.