ECO BURN

Eco Burn este o companie specializata in servicii ecologice de incinerare ce a intrat pe piata romaneasca incepand cu anul 2008.
Dorim sa oferim clientilor nostrii o tehnologie moderna, o instalatie de ultima generatie conforma standardelor din domeniul protectiei mediului.

Incineratorul ecologic este unul din cele mai mari din Romania, este un proiect prins in Planul Judetean de Gestiune al deseurilor Prahova.
Activitatea companiei noastre se va desfasura in Parcul Industrial Brazi, o zona cu profil industrial se se intinde pe o arie considerabila si va functiona in cadrul Regiunii Sud Muntenia.

Instalatia noastra realizeza monitorizarea continua a parametrilor emisiilor controland in permanenta incadrarea acestora in limitele legale impuse. Sistemul este echipat pentru alimentare automata si cu alte optiuni incluzand evacuarea automata a cenusii precum si sistem de control al poluarii EPA/EU.

Echipamentul este complet automatizat si prevazut cu dispozitive de blocare si intrerupere a fluxului tehnologic in cazul depasirii parametrilor de mediu sau al disfunctionalitatilor de operare.