HOTELURI RESTAURANTE

Hotelul Angelo D'oro pune la dispozitia oaspetilor 18 camere din care 2 single, 2 twin double si 14 double matrimonial. In fiecare din aceste camere puterea o detin culorile, creand o atmosfera si un decor ce confera autenticitate, gratie mobilierului ales, lenjeriei de cea mai buna calitate, perdelelor de matase fina, draperiilor elegante si mochetelor groase dar moi.

Nu am uitat nici de tehnologia la nivel inalt, reprezentata prin televizoare LCD, retea de telefonie fixa, internet wireless si minibar in fiecare camera. Baile sunt complet si modern utilate cu mobilier deosebit, cazi cu jacuzzi si dusuri, oglinzi inramate ca niste opere de arta, uscator de par, prosoape, halate si papuci de baie de calitate superioara, importate din Germania.

Barul va asteapta cu o gama larga de bauturi fine si va pune la dispozitie un spatiu intim si terasa pentru servirea micului-dejun intr-un cadru relaxant si rafinat.

In curtea hotelului se afla restaurantul nostru Dante. Restaurant cu specific italienesc, unde clientii hotelului pot savura in fiecare dimineata micul dejun.

Hotelul detine deasemenea parcare, si totdata va poate asigura, la cerere, transportul catre un alt restaurantul al nostru „Viena Cafe”.