ICIM

Constituita in anul 1994 ca societate pe actiuni cu capital majoritar de stat, INTREPRINDEREA CONSTRUCTII INSTALATII MONTAJE Ploiesti este descendenta si continuatoarea activitatii Antreprizei de constructii Prahova, infiintata in anul 1976 ca parte integranta a S.C. I.C.I.M. S.A. Brasov, firma recunoscuta si consacrata prin prisma obiectivelor realizate in randul constructorilor de edificii civile si industriale.
Preluand intreg patrimoniul Antreprizei Prahova, organizata in 1991 ca Filiala Prahova a S.C. I.C.I.M. S.A. Brasov, urmare a unui amplu proces de restructurare -divizare a firmei "mama", societatea nou constituita, dat fiind climatul legislativ existent, a demarat in anul 1995 procedura de privatizare, concretizata in incheierea unui contract cu A.P.A.P.S. Bucuresti ce a avut ca obiect vanzarea de actiuni catre salariati.
In anul 2003, societatea a onorat integral datoriile catre A.P.A.P.S., pachetul majoritar de actiuni fiind preluat de catre compania URBAN ELECTRIC Ploiesti, constituita in anul 2000 si avand ca principal obiect de activitate executia de lucrari de instalatii electrice pentru constructii civile si industriale.
S.C. I.C.I.M. S.A. Ploiesti dispune de un patrimoniu ce ii permite sa acopere intreaga arie de activitati specifice unui antreprenor general de constructii:

Hala de productie in Ploiesti, in suprafata de 56.029 mp, echipata cu:
Hala industriala in suprafata de 6.000 mp, cu doua deschideri, echipata cu doua platforme rulante de 5 tf si doua platforme rulante de 3 tf.;
-3 statii de beton;
-Statie de descarcat ciment;
-Atelier prefabricate;
-Laborator autorizat incercari beton;
-Atelier de confectii metalice;
-Echipamente - sectia transporturi;
-15 excavatoare;
-7 incarcatoare;
-5 buldozere;
-4 macarale;
-4 pompe de beton;
-3 cife;
-7 basculante;
-Hala de productie ferestre si usi termopan;
-Depozite si alte accesorii.
-Statie de betoane si de sortare in Valea Doftanei, judetul Prahova
-Statie de sortare in Vladeni, judetul Dambovita
-Statie de sortare in Coada Izvorului - Manesti, judetul Prahova