STATII DE EPURARE

                 Avand in vedere noile norme europene, responsabilitatea protejarii mediului devine o prioritate atat pentru comunitatile urbane si rurale, cat si pentru societatile mici si mijlocii si chiar al gospodariilor individuale.

Urban ICIM ofera sisteme de epurare a efluentilor industriali sau a comunitatilor care se conformeaza normelor impuse de legislatia in vigoare. Pentru noi este o sarcina primordiala oferirea unor solutii tehnice fiabile, care sa fie concepute pe baza unor date reale.

Proiectarea tuturor statiilor de epurare a apelor uzate industriale sau menajere se efectueaza luand in calcul conditiile din teren. Motivul pentru care ne consideram un partener credibil in derularea proiectelor de aceasta natura consta in faptul ca noi privim beneficiarul ca un partener care ne ajuta in identificarea datelor de dimensionare si estimarea realista a resurselor disponibile pentru realizarea acestor investitii.

Secretul reusitei si a longevitatii noastre pe piata se regaseste in mentinerea acestei relatii de parteneriat si dupa derularea investitiilor. Suntem constienti ca existam si ne putem dezvolta in continuare doar daca cei care ne-au acordat increderea raman convinsi ca au optat corect.